MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotuj sos. Upieczony czosnek zblenduj z majonezem,...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Pieczone, zimowe warzywa na obiad lub kolację. Chrupiąca, zdrowa przekąska na chłodne dni. Sos, który do nich robię, jest obłędny!

Przygotuj sos. Upieczony czosnek zblenduj z majonezem, oliwą, suszonymi pomidorami, sokiem z cytryny, solą i pieprzem.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 12.05 w Pieńsku

NOWE
Przegląd tygodnia od 12.05 w Pieńsku

Przegląd tygodnia od 12.05 w Czarnych

NOWE
Przegląd tygodnia od 12.05 w Czarnych

Polecamy

Sukces Wiktorii Marciniak. Brzeżanka zdobyła nagrodę Grand Prix

Sukces Wiktorii Marciniak. Brzeżanka zdobyła nagrodę Grand Prix

Ryszard Galla wraca do Sejmu. Dostał od marszałka nowo utworzone stanowisko

Ryszard Galla wraca do Sejmu. Dostał od marszałka nowo utworzone stanowisko

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy